A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Смарт освіта запрошує вчительок на навчальну програму з психологічної самодопомоги

Дата: 13.05.2022 09:31
Кількість переглядів: 31


ГО “Смарт освіта” та Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні, UNFPA оголошують набір учительок на першу частину безплатної навчальної програми з удосконалення навичок психологічної самодопомоги.

Зареєструватися можна в цій формі.

“Через активні бойові дії на території України всі учасники освітнього процесу в Україні могли зазнати психологічних травм різної важкості. Ми зосереджуємо всі зусилля, аби допомогти вчителькам упоратися зі стресом, спричиненим бойовими діями, та повернути психоемоційну стійкість і ресурсність, – пояснюють в організації.

Перший етап навчання розпочнеться 23 травня (відбуватиметься в травні–червні), що передбачатиме:

  • 1 сесію тренінгу навичок психологічної самодопомоги;
  • 4 сесії в групах індивідуального опрацювання за протоколом EMDR.

Навчання та групи опрацювання особистого досвіду проводитимуть сертифіковані спеціалістки в галузі травмотерапії Тетяна Тимошенко та Ольга Уралова.

За результатами навчання учасниці отримують сертифікати від “Асоціації EMDR в Україні” (12 академічних годин, 0,4 кредита). Сертифікати видаються учасницям, які відвідали 5 сесій (тренінг навичок і групи індивідуального опрацювання), а також пройшли підсумкове опитування.

Більше про програму та навчання ви зможете дізнатися на відкритих вебінарах:

  • 14 травня об 11:00, EMDR в роботі з психотравмою та у повсякденному житті, або Що необхідно знати сучасним українським педагогам/-иням
  • 17 травня об 16:30, Зберегти та перемогти! Стресостійкість педагогів/-инь в умовах невизначеності та тривалої війни

Тренінги проводяться в межах проєкту “Трамплін до рівності” за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, UNFPA та ГО “EdCamp”, за фінансової підтримки Швеції та за сприяння Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Фото: автор – deagreez1, Depositphotos

Проєкт здійснюється в межах проєкту “Трамплін до рівності”, який реалізує Громадська організація EdCamp та Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні, UNFPA за фінансової підтримки Швеції та за сприяння Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Першоджерело: 

https://nus.org.ua/news/smart-osvita-zaproshuye-vchytelok-na-navchalnu-programu-z-psyhologichnoyi-samodopomogy/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора