A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

ВІТАННЯ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ З ДНЕМ ЗНАНЬ

Дата: 01.09.2020 11:58
Кількість переглядів: 237

Міністерство освіти і науки України щиро вітає усіх громадян України з 1 вересня – Днем знань!

Вітаємо здобувачів освіти – школярів, учнів, студентів, курсантів, аспірантів. Від сьогодні, зокрема, розпочинають навчання понад 4,2 мільйони учнів, з них – більш як 428 тис першачків. 

Бажаємо вам жаги до навчання, завзятості та старанності. Не забувайте, що від ваших досягнень залежать досягнення і розвиток нашої держави.

Дякуємо вчителям, викладачам, вихователям та всім працівникам освіти за нелегку, але таку важливу справу. Бути Вчителем – це служіння. Бажаємо, щоб в очах дітей, яких ви навчаєте, завжди палала іскра до знань і розвитку, аби зерно знань, які ви сієте, проростало добрими вчинками, найвищими результатами і неймовірними злетами. Зичимо кожному із вас терпіння, натхнення та оптимізму!

У нинішньому році 1 вересня  – особливе. Страшна хвороба вирує на планеті. Держава робить усе можливе, щоб створити у закладах освіти безпечні умови для навчання та розвитку. Віримо, що це тимчасові виклики, з якими ми усі обов'язково впораємось.

Освіта – це фундамент будь-якого суспільства, будь-якої держави. Будьмо розумнішими, мудрішими, виваженішими! Давайте вірити у свої сили та здібності. І тоді на нас чекають великі успіхи!

У цей непростий час бажаємо головного – здоров’я усім, успіхів у навчанні, творчих перемог! Попереду – найцікавіше і незвідане. З початком нового навчального року. Нехай здійсняться усі ваші мрії та сподівання!

Зі святом!

Посилання на першоджерело: https://mon.gov.ua/ua/news/vitannya-ministerstva-osviti-i-nauki-ukrayini-z-dnem-znan


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора