A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

«ЧАС ПОГОВОРИТИ»: В УКРАЇНІ ЗАПУСТИЛИ УНІКАЛЬНУ ПРОГРАМУ ДЛЯ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ В МІНІ-ГРУПАХ

Дата: 25.04.2022 08:35
Кількість переглядів: 48


21 квітня 2022 року розпочався набір лідерів груп для участі в програмі психологічної підтримки «Час поговорити».

Головна мета навчального проєкту – взаємна психологічна підтримка та допомога під час воєнних дій для трьох груп українців: освітян, батьків і волонтерів. Згодом навчання буде відкрито й для інших категорій.

Кожна міні-група складатиметься з 6-8 людей на чолі з лідером. Навчання лідерів відбуватиметься в онлайн-форматі, а міні-групи можуть проводитися як онлайн, так і офлайн.

Навчання та участь у проєкті безоплатні.

Наразі відкрито прийом заявок від освітян, батьків і волонтерів, які хочуть взяти участь у якості лідерів груп, а згодом розпочнеться й набір учасників.

Докладніше про проєкт читайте на сторінках Instagram і Facebook. Додаткову інформацію можна отримати написавши листа на електронну скриньку timetotalk.ua@gmail.com.

Проєкт створила команда #stop_sexтинг, що від 2019 року працює у сфері освіти, безпеки та освітньо-інформаційних кампаній щодо захисту дітей у інтернеті.

Нагадаємо, освітня онлайн-платформа Prometheus запустила новий курс «Освіта для всіх: різноманітність, інклюзія та фізичний розвиток» із циклу «Нова фізична культура» Міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation Ukraine.

Першоджерело:

https://mon.gov.ua/ua/news/chas-pogovoriti-v-ukrayini-zapustili-unikalnu-programu-dlya-psihologichnoyi-pidtrimki-v-mini-grupah


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора