A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Психологічна підтримка разом зі Світланою Ройз

Дата: 29.12.2022 08:44
Кількість переглядів: 298


Із самого початку війни та протягом наступних майже 8 місяців за підтримки UNICEF Ukraine було проведено “Практикуми стійкості та відновлення зі Світланою Ройз”. Двічі на тиждень протягом 15 хвилин Світлана ділилася простими тілесними вправами, які додавали тілу сили, а розуму - спокій. Всього ж ми провели такі 64 зустрічі. Кожну з яких переглядали від 5 до 25 тисяч людей.  

Всі відео практикумів тут:
https://bit.ly/3C6SV9O
Також тут:
https://bit.ly/3jxZ5t4

“Обійманці”. Що може бути краще, ніж щирі обійми з рідними? Саме з метою поглиблення зв'язку між батьками та дітьми, їхнього емоційного відновлення, спільно зі Світланою та за підтримки Global Business Coalition for Education створено гру “Обійманці”. Дітям у моменти стресу важливо впоратися з внутрішньою тривогою та відчувати опору батьків. А один із кращих способів їм допомогти – провести разом дозвілля з іграми. Саме через гру дитина легше сприймає будь-яку інформацію та пізнає світ. Тим більше, що «Обійманці» не просто дитяча гра, а й терапевтичний засіб для дітей різного віку.  Це понад 10 карток з ілюстраціями та різними видами обіймів. Учасники можуть обирати картки як свідомо, так і випадково. 
Посилання на онлайн-версію гри: https://bit.ly/3VbNZqR

У проєкті “Стійкість для стійких”, де Світлана розробила практики, створено 20 маленьких анімацій. 10-20-секундні вправи допоможуть повертати собі спокій у стресових ситуаціях. 
Всі вправи-практики є на ютуб-каналі: https://bit.ly/3I3dk3r

Також за сприяння ChildFund та підтримки дітей і освітян команда ГО “Смарт освіта” разом зі Світланою Ройз розробили наповнення скринь в укриття для дітей молодшого, середнього та старшого шкільного віку. Вони наповнені різними речами, які допоможуть дітям впоратися з тривожністю. Цей проєкт - пілотна версія, де команда разом зі школами хоче протестувати склад скринь, проаналізувати потреби та, за необхідності, змінити наповнення для наступних партій.

"Картки сили" – інтерактивна гра для дітей, яка допомагає їм краще справлятись зі стресом та відчути свою внутрішню силу.
Завантажити картки та інструкцію можна за посиланням:  

https://bit.ly/3C66ndW

"Дихальні картки” - набір із 14 карток, на кожній з яких намальовані різноманітні обʼєкти. Рухаючи пальцем по їхнім контурам, потрібно робити вдихи й видихи, що допомагає заспокоїтися та позбутися тривоги. 
Знайти їх можна тут: https://bit.ly/3SvDrSD

Ще одним спільним проєктом стала книжка "Твоя Сила”. Ця практикум для дітей і підлітків, в якій кожне просте завдання може стати містком до відчуття сили, розуміння своїх емоцій. 
Завантажуйте посібник за посиланням: https://bit.ly/3WP5DlC


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора