A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ УЧИТЕЛІВ СТВОРЯТЬ ІНТЕРАКТИВНІ ГРУПИ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ

Дата: 04.04.2022 08:48
Кількість переглядів: 42

Міністерство освіти і науки України спільно з проєктом ПРОшкола (@proshkoluproject) створює інтерактивні групи психологічної допомоги для українських учителів.

Групи інтерактивної  підтримки – супервізії, які будуть проводити кваліфіковані спеціалісти-психологи один раз на тиждень на платформі ZOOM. Під час 1,5-годинної розмови кожен з педагогів зможе поділитись своїми проблемами, поставити будь-які запитання, отримати психологічну допомогу. Груп може бути декілька, залежно від кількості охочих.

Тривалість супервізії 3 місяці. Кожну групу протягом усього періоду веде один психотерапевт. Максимальна кількість учасників – до 15 осіб. Якщо заняття розпочалися, додаткового набору у групу не буде, аби учасники почувалися комфортно. 

Щоб потрапити до групи психологічної підтримки, необхідно доєднатися до Телеграм-каналу, де будуть опубліковані оголошення про набір, час занять та перелік фахівців. 

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді та лабораторією позашкільної освіти Інституту проблем виховання НАПН України розробили наскрізну навчальну програму з позашкільної освіти оздоровчого напряму «Основи безпеки життєдіяльності в умовах бойових дій», а також методичні рекомендації до неї.

Першоджерело:https://mon.gov.ua/ua/news/dlya-ukrayinskih-uchiteliv-stvoryat-interaktivni-grupi-psihologichnoyi-pidtrimki


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора