A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

СТВОРЕННЯ ПЛАНУ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ВІД СЕКСУАЛЬНОГО НАСИЛЬСТВА ОНЛАЙН В ГРОМАДІ

Дата: 23.11.2022 09:19
Кількість переглядів: 38


Міжсекторальний підхід у зазначеній сфері згідно з Конвенцією Ради Європи – це про створення ефективних програм, які забезпечують необхідну підтримку постраждалим від насильства (у тому числі й в цифровому середовищі) та їхнім близьким, про заходи для надання різного роду допомоги: медичної, психологічної, законодавчої, а також про розвиток партнерства між різними компетентними органами.

Міжсекторальний підхід у роботі з дітьми, які стали жертвами онлайн сексуального насильства, а також для профілактики цього явища, є надзвичайно важливим. Таким чином ми можемо підсилити один одного, сформувати швидкий алгоритм реагування на схожі випадки, які трапляються з дітьми та підлітками, а також забезпечити захист дітей на високому рівні.

Саме тому створено посібник, у якому описується механізм взаємодії педагогічних працівників, правоохоронних органів та соціальних працівників для попередження та реагування на випадки сексуальної експлуатації над дітьми у цифровому середовищі. Ознайомитися з посібником та завантажити його можна за посиланням: https://stop-sexting.in.ua/mizhsektoralne-reaguvannya-na-vypadky-nasylstva-nad-ditmy-v-interneti/ 

#stop_sexтинг #не_ведись


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора