A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Путівник по Всеукраїнській школі онлайн

Дата: 21.04.2022 09:24
Кількість переглядів: 54


На сьогодні в умовах дистанційної освіти на значній частині території України перспективним є використання вебплатформи дистанційного навчання «Всеукраїнська школа онлайн» (ВШО), яка забезпечує освітній процес відповідно до тематичного планування з 5 по 11 клас. Всеукраїнська школа онлайн – це сучасний онлайн-ресурс для змішаного і дистанційного навчання учнів середньої й старшої школи з матеріалами, що пройшли експертизу та відповідають державним освітнім стандартам. ВШО забезпечує учнів відеопоясненнями, конспектом, тестами формувального і тематичного оцінювання та можливістю відслідковувати свій навчальний прогрес.

Методистами Українського інституту розвитку освіти (УІРО) розроблено “Путівник по Всеукраїнській школі онлан”, в якому зібрано детальні рекомендації щодо того, як зареєструватися на платформі, як нею користуватися, які є форми оцінювання, як організувати дистанційне і змішане навчання, які є можливості для дітей з особливими освітніми потребами тощо. Благодійна організація “Крок за кроком” здійснила переклад методичних матеріалів англійською мовою, ознайомитися з ними можна тут. Сподіваємося, що наші зареєстровані юзери дізнаються про нові можливості і корисні застосунки, також будемо раді вітати нових користувачів платформи!

Нагадаємо, що платформою ВШО вже користуються у 134 країнах світу (Україні, Польщі, Німеччині, Чехії, США та ін.), насьогодні на ній зареєстровано понад 350 тисяч користувачів, вона зібрала понад 2,2 млн переглядів.


Путівник по Всеукраїнській школі онлайн

Першоджерело:

https://uied.org.ua/rozrobleno-putivnyk-po-vseukrayinskij-shkoli-onlajn/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора