A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Корисні портали

Дата: 23.09.2022 09:48
Кількість переглядів: 51


Три дуже важливі ресурси, куди можна звернутись по допомогу.

1) Лінія підтримки від #stop_sexтинг - це конфіденційні консультації та психологічна підтримка дітей, які постраждали в інтернеті та їхніх батьків. Ви можете звернутись сюди в разі, якщо ваша дитина зіштовхнулась із погрозами чи шантажем, вимаганням інтимних фото, розповсюдженням приватних фото та відео іншими користувачами, кібербулінгом. Треба лише заповнити коротку форму на сайті, усі консультації безкоштовні.
https://forms.gle/2d3Mku5W9rdtrdqH7 

2) Номер 1545 (далі обирай 3) - урядова консультаційна лінія з питань безпеки дітей в інтернеті. Отримати консультацію може кожен, хто цікавиться питаннями захищеності дитини в інтернеті. Консультанти лінії працюють цілодобово та безкоштовно, надають інформацію щодо безпечної поведінки в цифровому середовищі для запобігання насильству, порушенню прав та зловживанню в інтернеті, а також щодо шляхів реагування на негативний онлайн-досвід.

3) Портал IWF - це інтернет-портал повідомлень про матеріали, що зображують сексуальне насильство над дітьми. Портал працює як лінія звітування: знаходячись в Україні, ви можете повідомити про контент сексуального насильства над дітьми, який ви виявили в інтернеті. Повідомити про небажаний контент можна на сайті. Анонімно, цілодобово та безкоштовно.
https://stop-sexting.in.ua/send/ 

Ми щиро сподіваємось, що вам не знадобиться жоден з цих ресурсів. Проте, ми переконані, що ніхто не має переживати травму наодинці, тому ці ресурси існують, щоб бути корисними тим, хто їх потребує

#stop_sexтинг #не_ведись


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора