A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

ЩО РОБИТИ БАТЬКАМ ДІТЕЙ З ООП, ЯКЩО ЇМ ПОТРІБНО ОТРИМАТИ КОПІЮ ВИСНОВКУ ПРО КОМПЛЕКСНУ ОЦІНКУ?

Дата: 18.03.2022 09:59
Кількість переглядів: 57


В умовах війни багато хто вимушено переїжджає в інші регіони України та за кордон. Не завжди під час переїзду українці мають можливість узяти з собою всі документи, а в деяких випадках документи могли бути втрачені. Проте наразі можна отримати копію висновку про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку особи в автоматизованій системі АС ІРЦ.

Інструкція щодо завантаження документів тут.

ЯК ЗАВАНТАЖИТИ ДОКУМЕНТИ З АС ІРЦ. ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ БАТЬКІВ

Увага! Якщо Ви раніше не працювали в системі і подавали заяву за допомогою ІРЦ, зв’яжіться з фахівцем ІРЦ для створення облікового запису і отримання доступу до своїх даних (необхідно мати ел. Пошту). Якщо Ви зареєструєтесь самостійно, дані не відобразяться.

1.Портал IRCENTER.GOV.UA

Заходимо на портал IRCENTER.GOV.UA за своїми логіном та паролем.

Натисніть кнопку “Розпочати роботу”.

В головному меню оберіть пункт “Кабінет батьків” - “Заяви”.

Якщо для дитини був сформований висновок або індивідуальна програма розвитку, завантажити їх у форматі .pdf можна за допомогою кнопок у графах “Висновок” та “ІПР”

Якщо дитина проходила повторні комплексні оцінки, відкрити розділ з повторними заявами і висновками можна за допомогою кнопки у графі “Повторна заява”. Завантажити повторні висновки у цьому розділі можна аналогічно.

2. Мобільний додаток “Клієнт ІРЦ”

Доступ до системи АС ІРЦ також можна отримати через мобільні додатки для Google Play та App Store.
Увійдіть в мобільний додаток за своїми логіном та паролем.

Автоматично відкриється розділ “Журнал заяв”. Якщо для дитини був сформований висновок або індивідуальна програма розвитку, завантажити їх на пристрій у форматі .pdf можна за допомогою кнопок "Висновок" та "ІПР".

Якщо дитина проходила повторні комплексні оцінки, відкрити розділ з повторними заявами і висновками можна за допомогою кнопки “Повторна заява”. Завантажити повторні висновки у цьому розділі можна аналогічно.

Першоджерело: 

https://mon.gov.ua/ua/news/sho-robiti-batkam-ditej-z-oop-yaksho-yim-potribno-otrimati-kopiyu-visnovku-pro-kompleksnu-ocinku


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора