A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Як працювати з молоддю  в умовах конфлікту?

Дата: 14.03.2023 10:49
Кількість переглядів: 26


Як працювати з молоддю  в умовах конфлікту?
🔹 До вашої уваги тренерський довідник «Роль молоді у трансформації конфлікту», перекладений українською мовою: 

https://pjp-eu.coe.int/documents/42128013/47261899/TKit12+UKR.pdf/907acc51-a4c9-dd12-80b3-d5328fcf21b1?t=1675068621048

Мета довідника - надати підтримку молодіжним працівникам/працівницям, які безпосередньо працюють із молоддю щодо конфлікту або в умовах конфлікту і які потребують методичних порад щодо освітньої роботи з молоддю. 

Цей тренерський довідник має особливу цінність у сфері трансформації конфлікту і молодіжній сфері, оскільки розгляд питання в ньому розпочато з того, що молоді люди вже зробили та роблять для трансформації конфлікту в місцевому, національному та міжнародному середовищах – там, де вони самі проживають конфлікт. Документ має на меті представити комплексний підхід до трансформації конфлікту, звертаючись до різних думок, різноманітних практик і досвіду в цій сфері та різних методів роботи з конфліктом. 

🔸 Довідник створено в межах Партнерства між Європейською Комісією та Радою Європи у сфері молоді.

ℹ Нагадаємо, що Рада Європи реалізовує Молодь за демократію в Україні - проєкт Ради Європи : III Фаза, який спрямований на те, щоб молоді люди в Україні отримували переваги від участі у молодіжній політиці та якісній  молодіжній роботі для зміцнення власної стійкості та добробуту, для реалізації своїх прав людини і свобод, демократичної участі та громадянства у воєнний та повоєнний час: 

https://www.coe.int/uk/web/kyiv/youth-for-democracy-in-ukraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора