A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Корекційно-розвиткова робота онлайн

Дата: 12.05.2022 11:00
Кількість переглядів: 65


Онлайн-заняття фахівця (консультанта) Інклюзивно-ресурсного центру №1 Голосіївського району м. Києва. Платформа Zoom (матеріали для занять Ви можете знайти на нашому сайті у розділі "Поради та корисні розробки для педагогів та батьків").

Завдання допоможуть дитині вивчити числа до 10, краще уявити різницю між цифрою та числом. Таким чином дитина вивчатиме в цікавій формі числа від 1 до 10 та цифри, якими їх позначають.  Виконання завдання, стане хорошою основою для закріплення знань про різноманітні геометричні фігури (трикутника, квадрата, п’ятикутника, шестикутника, семикутника, восьмикутника, дев’ятикутника та десятикутника).  Дитина навчиться здійснювати найпростіші усні обчислення зручним для себе способом, застосовувати навички у навчальних та практичних ситуаціях, моделювати власні варіанти прикладів у малюнках.

 «Розвиваємо логіку»

Мета: розвиток навичок рахунку до 10, опанування дій додавання й віднімання в межах 5, покращення обчислювальних навичок, математичного мислення, кмітливості, оволодіння основними математичними поняттями, формування наочного уявлення про кількість та її графічне позначення, тренування зорово-моторної координації й уваги.


«Розвиваємо логіку»


Фахівець (консультант) ІРЦ №1, Скаквська Світлана.

Завдання вязто з сайту Розвиток дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора