A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

МОН ПРОПОНУЄ ПОВТОРНО ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ДООПРАЦЬОВАНИЙ ПРОЄКТ ПРОФЕСІЙНОГО СТАНДАРТУ ЗА ПРОФЕСІЄЮ «ВИХОВАТЕЛЬ-МЕТОДИСТ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»

Дата: 02.06.2023 11:26
Кількість переглядів: 24


Міністерство освіти і науки пропонує повторно для громадського обговорення доопрацьований проєкт Професійного стандарту за професією «Вихователь-методист закладу дошкільної освіти».

Проєкт акта розроблено відповідно до Оперативного плану Міністерства освіти і науки України, затвердженого наказом МОН від 10 січня 2023 року № 15.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту стандарту приймаються у довільній формі до 01 липня 2023 року на електронну адресу: lototska.alevtyna@mon.gov.ua. Контактна особа для надання консультацій: Алевтина Лотоцька.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України в період з 02 липня по 9 липня 2023 року.

Джерело: https://mon.gov.ua/ua/news/mon-proponuye-povtorno-dlya-gromadskogo-obgovorennya-doopracovanij-proyekt-profesijnogo-standartu-za-profesiyeyu-vihovatel-metodist-zakladu-doshkilnoyi-osviti


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора