A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Всеукраїнський День дошкілля «Сучасне дошкілля під крилами захисту»

Дата: 19.09.2022 11:32
Кількість переглядів: 40


Ось і прийшла осінь. Різнобарвна та кольорова, багата на різноманітні події та свята. Одне з них – Всеукраїнський День дошкілля.

Керівник закладу, вихователь – методист, музичний керівник, вихователь, інструктор з фізкультури, вчитель-логопед, помічник вихователя, кухар, медична сестра, практичний психолог та інші працівники закладів дошкільної освіти – це ті люди, які щодня зустрічають малюків, дарують їм щирі посмішки, годують смачними обідами, знайомлять зі Всесвітом, його красою та філософією, мудрістю та законами життя.

Цього року професійне свято усіх працівників освітньої галузі особливе, обпалене війною… Попри  все на світі, педагоги тримають свій освітянський фронт, аби наші Захисники були впевнені, що позаду – міцний та впевнений тил.

23 вересня о 10.00 запрошуємо приєднатися до урочистостей з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля «Сучасне дошкілля під крилами захисту».

Трансляція заходу відбудеться на офіційних сайтах Міністерства освіти і науки України, державної установи «Український інститут розвитку освіти», Youtube каналі видавництва «Ранок».

#дошкілля #дошкільна_освіта #дошкільнаосвіта

Джерело: 

https://uied.org.ua/shhaslyve-dytynstvo-golovnyj-prynczyp-pedagogichnoyi-dynastiyi-kerivnykiv-zakladiv-doshkilnoyi-osvity/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора