A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Соціальні працівники та волонтери зможуть отримати професійну підтримку на гарячій лінії ЮНІСЕФ

Дата: 21.09.2022 11:57
Кількість переглядів: 26


Гаряча лінія ЮНІСЕФ та Української мережі за права дітей за підтримки Нацсоцслужби розширює свою роботу. Тепер на неї можуть звертатися соціальні працівники, волонтери та всі, кому потрібна консультація, щоби якісно та швидко розв’язати проблеми своїх підопічних, чи хто відчуває вигорання від роботи зі складними випадками. Для отримання консультації необхідно звернутися на гарячу лінію «Спільно» за номером 0 800 600 017 та обрати в голосовому меню цифру 2.

Соціальні працівники та волонтери можуть звертатися на гарячу лінію з питань допомоги сім’ям, які перебувають під їхнім супроводом, та за психологічною підтримкою і профілактикою вигорання. Досвідчені соціальні працівники та кейс-менеджери допоможуть знайти способи, як допомогти сім’ям. Зокрема, йдеться про гуманітарну підтримку, допомогу в евакуації, пошук житла, психологічну допомогу, відновлення документів, можливості працевлаштування, перетин кордону, порушення прав дитини, пошук можливостей лікування та закупівлю медичних препаратів.

Фахівці допоможуть соціальним працівникам і волонтерам, надаючи консультації або переадресовуючи запити їхніх підопічних на профільні організації. До того ж спеціалісти проєкту співпрацюють із різними державними структурами та відомствами, щоби вирішити важкі ситуації щодо допомоги родинам із дітьми.

Окрім цього, на лінії працюватимуть експерти, які проводитимуть супервізії для соцпрацівників. Експерти допоможуть розібратися в незрозумілих ситуаціях, надати роз’яснення та методи розв’язання професійних проблем, які виникли в процесі роботи зі сім’єю. Соціальні працівники, які звертаються на гарячу лінію, також зможуть отримати психологічну підтримку від колег, які точно знають, з якими труднощами зустрічаються фахівці із соціальної роботи в умовах війни.

Гаряча лінія продовжує свою роботу і з безпосередньої допомоги сім’ям, що опинились у складних життєвих обставинах. Понад 70 тисяч людей уже отримали необхідні соціальні послуги та допомогу завдяки гарячій лінії ЮНІСЕФ. 

Якщо ви чи ваші рідні опинилися в складній ситуації або ж вам як соціальному працівникові потрібна фахова підтримка, звертайтеся на гарячу лінію «Спільно» за номером 0 800 600 017 та обирайте в голосовому меню цифру 2.

Джерело: 

https://www.unicef.org/ukraine/press-releases/hotline-soothes-worries-of-social-workers


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора