A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Про організацію освітнього процесу в закладах професійної, фахової та вищої освіти

Дата: 14.04.2022 13:10
Кількість переглядів: 29


Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив про організацію освітнього процесу в закладах професійної, фахової та вищої освіти у регіонах, де це можливо та дозволяє безпекова ситуація.

«Станом на 14 квітня 2022 року всі заклади професійної (професійно-технічної) освіти 15 регіонів України повністю поновили навчання. Частково продовжено освітній процес у профтехах 10 областей», – зазначив Сергій Шкарлет.

Заклади фахової передвищої освіти здійснюють навчання у 24 регіонах за дистанційною або змішаною формою. Лише в одній області ЗФПО тимчасово не працюють.

Міністр також повідомив про роботу закладів вищої освіти. У кожному регіоні України ЗВО здійснюють освітній процес за дистанційною або змішаною формою, а також за режимом консультації та самостійної роботи студентів. Лише у двох регіонах є заклади, які вимушено продовжують перебувати на канікулах. Кількість закладів, що здійснюють освітній процес, поступово збільшується. Все залежить від безпекової ситуації в регіоні.

Нагадаємо, 321 тис. 169 осіб пройшли повну процедуру реєстрації для складання національного мультипредметного тесту.

Першоджерело:

https://mon.gov.ua/ua/news/bilshist-zakladiv-profesijnoyi-fahovoyi-ta-vishoyi-osviti-zdijsnyuyut-navchannya-u-regionah-de-ce-mozhlivo-ta-dozvolyaye-bezpekova-situaciya


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора