A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Підтримка філософії безбар’єрності та інклюзії

Дата: 22.07.2024 13:17
Кількість переглядів: 64

Фото без опису


🔎 Власна інформаційна кампанія «Для киян. Майстерно. Професійно. Київський міський центр соціальних служб».

✅ Допомога людям з інвалідністю та членам їхніх сімей

🏢 На базі Київського міського центру соціальних служб здійснюється методичне забезпечення проведення в територіальній громаді міста Києва соціальної роботи, надання соціальних послуг, соціальної підтримки особам/сім’ям з дітьми, де один чи кілька членів мають інвалідність та/або перебувають у складних життєвих обставинах; організації навчальних заходів з питань соціальної роботи, надання соціальних послуг, а саме:

🔸реалізується соціальний захід «Методичне забезпечення соціальної роботи з сім’ями, де один чи кілька членів мають інвалідність в громаді міста Києва «Методичний центр «Самостійне життя». Більше інформації: (044) 456-11-28.

🔸За технічного забезпечення Київського міського центру соціальних служб протягом багатьох років наразі в онлан-форматі проводиться цикл зустрічей «Школи батьків» для батьків та членів сімей людей з інвалідністю, осіб, які мають інвалідність, спеціалістів, волонтерів соціальних проєктів.

🔸проводиться навчання за соціальною послугою «Базовий курс навчання фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності». Телефон для довідок: 096 319-19-49.

📑Відповідно до законодавства особа, яка планує надавати соціальну послугу з догляду у наданні допомоги в самообслуговуванні особам, які частково або повністю втратили/ не набули здатності до самообслуговування (Постанова КМУ від 06.10 2021 р. №1040) повинна пройти навчання. Навчання проводиться офлайн та дистанційно. На навчальній платформі учасники у зручному для них режимі проходять навчання і складають іспит.

📚 Методичний супровід закладів та організацій, які прагнуть змін поза стигматизованим та стереотипним підходом до питань інвалідності.

Підтримка філософії безбар’єрності та інклюзії.

Департамент соціальної та ветеранської політики КМДА

Джерело: Київський міський центр соціальних служб


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора