A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

НАУКОВИЙ ЛІЦЕЙ ЧУРЮМОВА ПРОПОНУЄ МОЖЛИВОСТІ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

Дата: 20.04.2022 14:29
Кількість переглядів: 32


Всеукраїнська онлайн-школа «Науковий ліцей «Міжнародна зелена школа імені К. Чурюмова» ще у перший день війни запустила волонтерську освітню платформу «Оборона дітей України» та розпочала безкоштовне проведення онлайн-занять для школярів 1-11 класів зі всієї України.

Команда онлайн-школи пропонує учням усіх класів доступний шлях продовжити навчання та отримати свідоцтво за 4, 9, 11 клас за стандартною програмою навчання (безкоштовно) або за програмою спеціалізованої освіти наукового профілю (за умовами ліцею).

Школярі, які мають доступ до інтернету, можуть вчитися з живими викладачами в режимі реального часу. Розклад навчання складається з предметів шкільної програми, авторських курсів ораторського мистецтва з Миколою Лисенком, математики, уроків мистецтва, науково-популярних лекцій із вченими, розмовних клубів із носіями мови, Школи кіно та щоденних практичних занять із підтримки ментального здоров'я школярів.

Реєстрація на навчання за посиланням.

Крім цього, представники Ліцею створили Дорожню карту для випускників і батьків «5 кроків як отримати державні документи про освіту».

Нагадаємо, МОН і Атмосферна школа підписали меморандум про співпрацю.

Першоджерело:

https://mon.gov.ua/ua/news/naukovij-licej-churyumova-proponuye-mozhlivosti-distancijnogo-navchannya-dlya-shkolyariv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора