A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA

Дата: 30.05.2023 15:33
Кількість переглядів: 16


Забезпечення різноманітності та рівних можливості для глядачів та глядачок вже багато років є невід’ємною частиною фестивалю. 

Саме тому, на 20 Docudays UA: 

• майже всі фільми фестивальних програм матимуть описові субтитри (крім програми «DOCU/УКРАЇНА»), що описують текстом звуки, музику та навколишні шуми. Такі субтитри допомагають людям із порушеннями слуху краще відчути атмосферу стрічки;

• опція описових субтитрів буде вбудована на офлайн-показах у кінотеатрі “Жовтень”, а також в онлайн-кінотеатрі DOCUSPACE: https://docuspace.org

• 10 фільмів кінопрограми матимуть звукоопис, це означає, що люди з порушенням зору чи незрячі зможуть послухати опис візуальної частини фільму. 

Перелік фільмів ⤵️

«Ми не згаснемо»
«89 днів»
«Під крилом ночі»
«Гості з Харкова»
«Наша робо сім’я» 
«Птиця»
«Ліс, ліс»
«Прокидаючись у тиші»
«Чорнобиль 22»
«В Україні»

Розклад кінопоказів ви знайдете на сайті:

https://docudays.ua/events/2023/06/02/

Для того, щоб скористатися цією опцією, потрібно завантажити додаток Earcatch на свій смартфон, а також взяти з собою навушники.  

Партнери аудіодоступності: Fight for Right та Доступне кіно 

Усі події правозахисної програми RIGHTS NOW! відбудуться в кінотеатрі «Жовтень» у залі «Солодке життя» з перекладом жестовою мовою.  Програма правозахисної програми за посиланням: 

https://docudays.ua/2023/news/oglyad-programi/prava-lyudini-pid-chas-viyni-ta-vidbudova-programa-rights-now/

Вхід вільний. 

Переклад жестовою мовою надають партнери: Інклюзивно привітні.

20 Docudays UA відбудеться офлайн, з 2 до 8 червня у кінотеатрах “Жовтень” та kino42 . На платформі DOCUSPACE на глядачів і глядачок чекатимуть 14 стрічок, які можна буде переглянути до 8 червня (зверніть увагу, покази також відбуватимуться за розкладом)

___
Ювілейний 20 Docudays UA відбувається за підтримки Посольства Швеції в Україні, Посольства Швейцарії в Україні, Українського культурного фонду, Посольства США в Україні, Посольства Ірландії в Україні, Посольства Данії в Україні, Посольства Бразилії в Україні, Польського інституту в Києві та Чеського центру Київ. Думки, висновки чи рекомендації не обов'язково відбивають погляди урядів чи благодійних організацій цих країн. Відповідальність за зміст публікації несуть винятково його автор(к)и.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора