A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

МОН анонсувало вебінар про психологічну допомогу дітям, що пережили психотравму

Дата: 22.03.2022 17:00
Кількість переглядів: 71

Вебінар на тему “Психологічна допомога дітям, що пережили психотравмувальні події на війні” відбудеться 23 березня.

Про це повідомили на сайті МОН.

Вебінар розпочнеться о 17:00. Зареєструватися можна за посиланням. Вестиме вебінар дитячий психіатр, психотерапевт центру “Коло сім’ї” Олег Романчук.

Під час онлайн-зустрічі обговорюватимуть сучасний науково обґрунтований підхід, як допомогти дітям, що пережили психотравмувальний досвід. А також — те, як фахівці, залучаючи батьків, можуть допомогти дітям співчутливим, безпечним та ефективним способом.

До того ж розглядатимуть основні складові базового пакету допомоги, а ще — як спостерігати за психологічним станом дітей і за потреби скеровувати за спеціалізованою психотерапевтичною допомогою.

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта”  запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина взяла участь у таких зустрічах, долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно з?являються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні. Також продовжено набір в англомовний розмовний клуб.

Окрім того, організація запустила щотижневі онлайн-практикуми зі сімейною та дитячою психологинею Світланою Ройз.

Першоджерело:https://nus.org.ua/news/mon-anonsuvalo-vebinar-pro-psyhologichnu-dopomogu-dityam-shho-perezhyly-psyhotravmu/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора