A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Робочий візит народного депутата України Олександра Миколайовича Юрченка та голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Миколайовича Садового

Дата: 29.09.2021 20:34
Кількість переглядів: 519


29 вересня до Інклюзивно-ресурсного центру № 1 Голосіївського району м. Києва з робочим візитом завітали народний депутат України Олександр Миколайович Юрченко, голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Миколайович Садовий.
      Щиросердно дякуємо Олександру Миколайовичу за підтримку і дієву допомогу в створенні інклюзивного середовища, затишних кабінетів вчителів-логопедів, практичних психологів, реабілітологів для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами, кімнат для прийому батьків, за вагому підтримку і дієву допомогу. Сподіваємось на подальшу співпрацю задля допомоги родинам, дітям з особливими освітніми потребами. Ми переконані, що спільними зусиллями можна швидко вирішити нагальні питання з розвитку інклюзивного навчання, виховання, соціалізації дітей з особливими освітніми потребами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора