Заняття з соціально-побутового орієнтування з підлітками
Продовжуємо практичні заняття з соціально-побутового орієнтування на тему: «Культура харчування». Учні продовжують удосконалювати практичні навички та вміння діяти самостійно на основі попереднього досвіду та нового візуального алгоритму. Опановують та удосконалюють вміння діяти з новими продуктами та інструментами в залежності від можливостей кожного. Сьогодні учні готують салат та бутерброди з сиром у бутербродниці. Вдосконалюють вміння різати овочі, фелату, вчаться робити шматочки потрібного розміру, вивчають нові продукти, аналізують їх смак. Роботу виконують командою та по черзі. Додаємо процес сервірування столу та не забуваємо про традиційне частування. В кінці заняття учні виконують улюблену фізичну активність, яка спрямована на вдосконалення координації та точності виконання рухів.
#UAразом