A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Інклюзивно-ресурсний центр №1 Голосіївського району м. Києва

Новини

Дата: від до Скинути

Семінар з методики WISC-IV

Вітаємо нових сертифікованих спеціалістів Інклюзивно-ресурсного центру №1. Дякуємо лекторці Maria Ustinova за дводенний семінар з методики WISC-IV. 

15:33 14.09.2020

Конкурс на вакантні посади педагогічних працівників Інклюзивно-ресурсного центру №1 Голосіївського району м.Києва

Сьогодні відбувся конкурс на вакантні посади педагогічних працівників Інклюзивно-ресурсного центру №1 Голосіївського району м. Києва. Вітаємо переможця конкурсу!

11:51 03.09.2020

ІНКЛЮЗИВНЕ НАВЧАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ – МОН РОЗРОБИЛО РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАВЧАННЯ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ У ШКОЛАХ

Міністерство освіти і науки України розробило інструктивно-методичні рекомендації щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами у школах на 2020/2021 навчальний рік. Зокрема, визначено пріоритети роботи інклюзивно-ресурсних центрів та організації інклюзивного навчання в регіонах, що потраплять до “червоної” зони епідемічної небезпеки. Рекомендації оприлюднено на сайті МОН. 

12:21 02.09.2020

АСИСТЕНТ ВЧИТЕЛЯ ТА АСИСТЕНТ ДИТИНИ ВИКОНУЮТЬ РІЗНІ ФУНКЦІЇ ТА МАЮТЬ РІЗНІ ОБОВ’ЯЗКИ – РОЗ'ЯСНЕННЯ МОН

Міністерство освіти і науки України розробило методичні рекомендації щодо функцій та обов'язків асистента вчителя та асистента учня (дитини), які виконують різні функції та мають різні обов’язки. Рекомендації оприлюднено на сайті МОН.  

12:19 02.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора